GRIZLY Horká čokoláda 70 % 500 g
(78.6%)
GRIZLY Horká čokoláda 70 % 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Horká čokoláda 70% 500 g Vlastnosti a výhody: Horkú čokoládu s 70% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne látky a antioxidanty. Ďalšie pre nás prospešné látky obsiahnuté v kakau, s podobnými vlastnosťami ako majú antioxidanty, sú flavanoly a polyfenoly. Práve vďaka už spomínaným flavanolom pozdvihuje náladu. Aj napriek tomu, že sa horká čokoláda považuje za zdravú maškrtu, je potrebné si strážiť jej príjem kvôli vysokému obsahu sacharidov a tukov. Použitie: V oblasti pečenia nemôžu zrniečka z horkej čokolády nikdy chýbať v chocolate chip cookies. Sú skvelé do cesta aj na dozdobenie palaciniek a lievancov. Výborne chutia v muffinoch, nesklamú pri príprave fondue a využijeme ich na čokoládovú polevu všetkého druhu. Malú hrsť môžete pridať do rannej kaše, kde sa lahodne roztečú alebo müsli. Nehovoriac o tom, že ich jemnú horko-sladkú chuť oceníte, keď si kôstky doprajete len tak samotné alebo v orieškovo-ovocné zmesi. Administratívne zaradenie: Čokoládové produkty Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (sójový lecitín, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar. Krajina pôvodu: Česko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu). Grizly kvalitná horká čokoláda s 70% obsahom kakaa vo forme kôstok a od českého výrobcu vás poteší lahodnou maslovou horko-sladkou chuťou.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Horká čokoláda 70 % 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy