GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g
(83.8%)
GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g Vlastnosti a výhody : Vďaka šetrnému sušeniu mrazom majú GRIZLY lyofilizované jahody zachované všetky vitamíny a živiny ako jahody čerstvé. Sú bohatým zdrojom vitamínu C, a vďaka nízkemu glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny ich môžu jesť aj diabetici. Tieto sú rozdrvené na jemný prášok a malé kúsočky av kuchyni je pre nich bohaté využitie. Lyofilizácia je sušenie hlbokým mrazením za veľmi nízkeho tlaku. Lyofilizované ovocie si v maximálnej miere zachová svoju pôvodnú textúru, vôňu a všetky minerálne látky a vitamíny, ktoré sú v ovocí obsiahnuté. Použitie: Prach a zlomky z jahôd sušených mrazom sa hodí na pečenie, do jogurtov, kaší, smoothie aj do proteínov. Skvele sa hodí na zafarbenie korpusov alebo krémov do nich. Administratívne zaradenie: Lyofilizované ovocie Zloženie: Lyofilizované jahody 100% Krajina pôvodu: Poľsko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Vrecko vždy starostlivo uzavrite. Balenie: Znovuzatvárateľný potravinársky plastový sáčok. GRIZLY mrazom sušené jahody sú lahôdkou plnou vitamínov a živín. Tieto v podobe jahodového prachu sa skvele hodia do kaší, smoothie či na pečenie.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy