Grizly Kakaový prášok BIO 500 g
(82.6%)
Grizly Kakaový prášok BIO 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY Kakaový prášok BIO 500 g Vlastnosti a výhody: Prášok je vyrobený z pražených kakaových bôbov s obsahom tuku medzi 10-12%. Nie je zalkalizovaný. Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého (Theobroma Cacao čiže pokrm bohov). Kakaovníky boli pestované už starými Aztékmi a Mayi, v dnešnej dobe sa pestujú v trópoch celého sveta. Prášok z kakaových bôbov dodá telu horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. Nepražené kakao je najbohatším zdrojom organickej síry v prírode. Nájdeme v ňom tiež neurotransmitery - dopamín, serotonín, arginín a anandamid - látky, ktoré ovplyvňujú nervový systém. V neposlednom rade oceníte vysoké množstvo antioxidantov. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Použitie: Prášok z kakaa využijete pri pečení, môžete ho pridať do smoothie, jogurtu alebo rastlinného mlieka. Administratívne zaradenie: Kakaové bôby Zloženie: Kakaový prášok * 100%. * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Holandsko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: Znovuuzatvárateľný PP obal alebo vákuované v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvákuovaniu, ktoré neovplyvní kvalitu). Kakaový prášok je zdrojom horčíka a ďalších minerálov, ako sú železo, zinok, meď, draslík atď. Obsahuje aj vitamíny, vlákninu a široké spektrum antioxidantov. Je bohatý na neurotransmitery - dopamín, serotonín, arginín a anandamid - látky, ktoré priaznivo ovplyvňujú nervový systém.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Grizly Kakaový prášok BIO 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy