GRIZLY Ryžové vločky instantné 1000g
(88%)
GRIZLY Ryžové vločky instantné 1000g

Zloženie, užívanie, účinky

Grizly Ryžové vločky 1000 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky Zloženie: Vločky ryžové 100% Krajina pôvodu: Taliansko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Ryžové vločky vznikajú lisovaním okrúhlej ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré zaisťujú rýchly pocit zasýtenia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so slušným zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v kombinácii s nízkym obsahom tukov. Preto ich odporúčame všetkým milovníkom zdravej výživy, celiakom, ale aj tehotným a deťom, dokonca aj dojčatám od 6. mesiaca. Použitie: Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Ryžové vločky skvele držiaí tvar aj po uvarení a môžete s nimi vykúzliť veľa zdravých pokrmov. Na raňajky si môžete pripraviť sladké ryžové kaše s obľúbeným ovocím napríklad s jablkami a škoricou. Stačí len vločky zľahka povariť vo vode, v mlieku alebo ich kombináciu asi 5 minút a lahodná kaša je na svete. Naslano sa dajú kombinovať so strukovinami. Veľmi lahodnú chuť získame napríklad s červenou šošovicou. Skvele sa hodia aj do polievok či do omáčok. Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne.   Ryžové vločky sú veľmi ľahké a ľahko stráviteľné. Majú zaujímavý tenký, pomerne veľký a placatý tvar, bielu farbu, jemnú ryžovú vôňu a neutrálnu chuť. Ponúkajú kvalitný príjem komplexných sacharidov s nízkym obsahom tukov.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Ryžové vločky instantné 1000g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy