GRIZLY Múka špaldová celozrnná 2000 g
(83.6%)
GRIZLY  Múka špaldová celozrnná 2000 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY  Špaldová múka celozrnná 2000 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - múka Zloženie: Špalda jemne mletá 100% Krajina pôvodu: ČR Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Špaldová múka sa vyrába z pradávnej odrody nešľachtený pšenice známej ako špalda, ktorá bola súčasťou ľudského jedálnička už tisíce rokov. Má vysoký obsah minerálnych látok (predovšetkým horčík, vápnik, draslík, fosfor a zinok)   a vitamínov (B1, B2). Obsahuje najviac bielkovín zo všetkých obilnín a navyše je bohatá na vlákninu. Ďalšou výhodou je nízky obsah tuku. Použitie: Zo špaldovej múky môžete upiecť vaše obľúbené slané i sladké pokrmy. Hodí sa do pečiva, ale aj palaciniek, buchiet, koláčov, muffinov či na korpus tort. Špaldovú múkou možno pšeničná úplne nahradiť, avšak pre začiatok odporúčame zmiešať tieto dve múky v pomere 1: 3. Špaldová múka má výraznejšiu chuť ako klasická pšeničná a cesto je o niečo tuhšie a tmavšie. Výborne poslúži aj ako zahušťovaldo do polievok alebo na výrobu kaší. Zaujímavé recepty a nápady na pečenie tiež nájdete v našom magazíne. Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe nahradíme reálnu. Špaldová múka má jemnú orieškovú chuť a vôňu a krémovú farbu. Je veľmi ľahko stráviteľná a svojím zložením priaznivo pôsobí na náš imunitný systém.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Múka špaldová celozrnná 2000 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy