Grizly Pšenové vločky instantné 1000 g
(79.2%)
Grizly Pšenové vločky instantné 1000 g

Zloženie, užívanie, účinky

Grizly Jáhlové vločky jemné 1000 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky Zloženie: Vločky pšenové jemné 100% Krajina pôvodu: Ukrajina, Poľsko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Jáhlové vločky vznikajú lisovaním ošúpaných zŕn prosa. Patrí medzi prirodzene bezlepkové, zásadité a ľahko stráviteľné potraviny. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Ďalej obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík, draslík, železo a fosfor. Konzumácia prosných vločiek má vplyv na správne fungovanie nervovej sústavy, obehového systému a ovplyvňuje tiež zdravie kostí a zubov.  Použitie: Jáhlové vločky sú veľmi chutné a môžete s nimi vykúzliť veľa zdravých pokrmov. Na raňajky odporúčame sladkú jahelnú kašu s ovocím a orechmi alebo slanú kašu s mrkvou, zelerom a cherry paradajkami. Môžete ich ľahko povariť vo vode, v mlieku alebo ich kombináciu asi 5 minút, kým nevznikne jemná kaša. Skvele poslúži aj ako príloha prevoňaná bylinkami či prísada do polievky. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou.  Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne. Pšenové vločky sú veľmi chutné, jemné a drobné, majú žltkastú farbu a výraznú olejnatú vôňu. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny s vysokým obsahom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Grizly Pšenové vločky instantné 1000 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy