Green Apotheke Fazuľa adzuki 500 g
(82%)
Green Apotheke Fazuľa adzuki 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

Green Apotheke Fazuľa adzuki 500 g Majú výsadné postavenie medzi ostatnými fazuľami a to predovšetkým v Japonsku a Číne. Neobsahujú puríny, sú doslova nabité minerály a majú blahodarný účinok na vaše obličky. Zaraďte preto častejšie do svojho jedálnička a to najmä počas zimných mesiacov, kedy je tento orgán najviac zaťažený. V Ázii je s obľubou používajú na prípravu sladkých dezertov, ak nebudete až takto odvážni, skúste napríklad nátierku, fazuľový guláš alebo "chilli". Fazuľky adzuki majú ľahko orieškovú chuť a patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. V ázijskej kuchyni sa používajú aj do múky, koláčov a pokrmov z ryže. Sú tiež vhodné k nakličování. Návod na prípravu: Fazuľu preberieme a namočíme cez noc na 10 - 12 hodín do vody. Potom vodu vylejeme, fazuľa prepláchneme a varíme v novej vode cca 30 - 60 minút. Pri varení zbierame z povrchu penu, zbavíme sa tak drobných nečistôt. Osolíme až po uvarení. Po uvarení sa môžu fazuľa zdať trochu rozvarené, táto ľahko kašovitá konzistencia je však správna. Majú ľahko orieškovú chuť nenadúvajú toľko ako iné fazuľe. Sú skvelé do polievok, kaší, nákypov a šalátov.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Green Apotheke Fazuľa adzuki 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy