GRIZLY Ovsené vločky bezlepkové 1000 g
(79.6%)
GRIZLY  Ovsené vločky bezlepkové 1000 g

Zloženie, užívanie, účinky

GRIZLY  Ovsené vločky bezlepkové 1000 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky Zloženie: Bezlepkové celozrnné ovsené vločky 100% Krajina pôvodu: Maďarsko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Bezlepkové ovsené vločky vznikajú lisovaním ovsených zŕn zbavených lepku, ktoré ale neboli zbavené vonkajších obalových vrstiev obilky - otrúb . Práve ony sú totiž plné dôležitých živín a cenných látok. Sú bohatým zdrojom rozpustnej aj nerozpustnej vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie čriev. Ďalej obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako sú horčík, draslík, železo a fosfor. Vločky sa spracovávajú v špeciálnom bezlepkovom mlyne určenému len na tento účel. Použitie: Celozrnné ovsené vločky bez lepku sú základom zdravých a vyvážených raňajok, skvele poslúžia aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Dajú sa pridávať do jogurtu, na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly. Skvelé sú tiež dezerty a ovocné koláče z vločiek. Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok. Dá sa s nimi skrátka vykúzliť veľa zdravých a chutných pokrmov. Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu. Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne.   Bezlepkové celozrnné ovsené vločky sa lisujú z ovsených zŕn zbavených lepku. Vďaka zachovaní vonkajších obalových vrstiev (otrúb) sú vločky nesmierne zdravé a bohaté na vlákninu. Perfektné na prípravu vyvážených raňajok v podobe ovsenej kaše.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s GRIZLY Ovsené vločky bezlepkové 1000 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy