Labeta Chlieb svetlý bez lepku zmes 500 g
(82.2%)
Labeta Chlieb svetlý bez lepku zmes 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

Labeta Chlieb svetlý bez lepku zmes 500 g Radi by ste si na raňajky rovnako ako všetci ostatní dopriali čerstvo upečený chlieb? Práve pre vás je táto zmes na prípravu bieleho bezlepkového pečiva, v ktorom sú výhradne prirodzene bezlepkové suroviny. Teraz si tak môžete upiecť poctivý a chrumkavý svetlý chlieb, kedykoľvek naň dostanete chuť. Stačí pridať iba vlažnú vodu. Príprava: V mise zmiešame oba vrecká a pridáme 430–470 ml vlažnej vody. Elektrickým hnetačom alebo vareškou v mise vypracujeme cesto, ktoré vložíme do vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej chlebíčkovej (alebo menšej tortovej) formy a necháme v teple 60–75 minút kysnúť. Pečieme pri teplote 170–180 °C asi 60 minút. Príprava v domácej pekárni: Do domácej pekárne nalejeme 430–470 ml vlažnej vody (nepoužívajte vody viac ako odporúčané množstvo, cesto pri miešaní redne). Nasypeme zmes na chlieb, pridáme sušené droždie a zapneme program na cca 2 hodiny (Rýchly, Sprint, Gluten free a pod.). Odporúčame po zamiešaní cesto zo strán stiahnuť stierkou do stredu. Pekáreň zaistí zamiešanie, vykysnutie a upečenie chleba bez vašej pomoci.   Zloženie: Zemiakový škrob, ryžová múka, zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiričitan sodný, farba , sušené droždie (pekárske droždie, emulgátor: sorbitanmonostearát), zahusťovadlo: guma guar, cukor, kypriaca látka: uhličitany sodné, rasca, látka zlepšujúca múku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. S touto zmesou si pripravíte domáci chlieb raz dva. V rúre aj domácej pekárni, stačí pridať vodu. Droždie je súčasťou balenia.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Labeta Chlieb svetlý bez lepku zmes 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy