Labeta Tmavý chlieb bez lepku zmes 500 g
(81.2%)
Labeta Tmavý chlieb bez lepku zmes 500 g

Zloženie, užívanie, účinky

Labeta Tmavý chlieb bez lepku zmes 500 g Dostali ste chuť na poctivý domáci chlieb? Vyskúšajte túto zmes na prípravu tmavého bezlepkového pečiva. Či už budú vaše raňajky na sladko alebo na slano, tento chlieb vás nesklame. Zmes je namiešaná z kukuričnej a ryžovej múky a nenájdete v nej žiadnu ani deproteinovanú pšenicu. Stačí pridať vlažnú vodu. Príprava: Oba vrecká zmiešame, pridáme 430–470 ml vlažnej vody. Elektrickým hnetačom v mise vypracujeme cesto a vložíme ho do vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej chlebíčkovej (alebo menšej tortovej) formy a necháme v teple 60–75 minút kysnúť. Pečieme pri teplote 170–180 °C asi 60 minút. Príprava v domácej pekárni: Do domácej pekárne nalejeme 430–470 ml vlažnej vody (nepoužívajte vody viac ako odporúčané množstvo, cesto pri miešaní redne). Nasypeme zmes na chlieb, pridáme sušené droždie a zapneme program na cca 2 hodiny (Rýchly, Sprint, Gluten free a pod.). Odporúčame po zamiešaní cesto zo strán stiahnuť stierkou do stredu. Pekáreň zaistí zamiešanie, vykysnutie a upečenie chleba bez vašej pomoci.   Zloženie: Zemiakový škrob, ryžová múka, kukuričná múka, zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, antioxidant: jesi , sušené droždie (pekárske droždie, emulgátor: sorbitanmonostearát), cukor, rasca, zahusťovadlo: guma guar, farbivo: amoniakový karamel, látka zlepšujúca múku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. Zmes na prípravu skvelého tmavého chleba, bez lepku a laktózy. Stačí pridať vlažnú vodu, droždie je súčasťou balenia.

Viac informácií ...

Zoznam článkov


Pridať komentár

Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Ste s Labeta Tmavý chlieb bez lepku zmes 500 g spokojný? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Vaše hodnotenie a skúsenosti pomôžu pri rozhodovaní.

Alternatívy